The smart Trick of petek tamiri That Nobody is Discussing

Wiki Article

In later several years, the family company moved to Istanbul a diverse multicultural city packed with colour and character.

İşin ehli ustalardan istediğin gün ve saat aralığına kolayca sipariş oluşturabilmek için şimdi rezervasyon yap ve işlerini hızlıca hallet. 904,ninety TL 'den başlayan fiyatlar Fiyatı Hesapla

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Peteklerde ısının tüm eve aynı oranla yayılmaması, özellikle peteklerin alt tarafında oluşan tortular nedeni ile alt kısımların ve bazı radyatörlerin hiçbir şekilde ısınmaması şeklinde problemler yaşanmıştır.

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Bu iki seçenek arasından doğru seçimi yaparak hem doğalgaz faturasından kar edip hem de ısınma ve sıcak su kullanım kalitesini artworkırabilirsiniz.

Zulfi ustama tesekkur ederim petek tamiri evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Tesisat ve petek tamiri konusunda devrim niteliğinde bir buluş olan bu ilaç sayesinde alüminyum peteklerin tamirini yapmak ve su sızıntılarını önlemek son derece pratik ve kolay hale geliyor.

Bunun dışında petekler çAlright kirlendiği için ya da petek temizliği yapıldığı için petekler delinmez. Petek temizliği yapılırken petek temizleme ilacı exam edilmiş bilinen bir ilaç olmalıdır.

Güven ve kalite ve 7/24 ücretsiz keşif.Su tesisatı kaçak tamirat tadilat ısıtma ile ilgili tüm sıkıntı ve yenilemelerinizde sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.

You happen to be utilizing a browser that isn't supported by Facebook, so we have redirected you to an easier Edition to supply you with the greatest encounter.

Mert ısı her hizmetinize memnuniyet katar. Sienna profilo beko arçelik vestel tüm bakim ve tadilat tamirat her türlü tesisat itina ile yapılır

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize 15 yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page